MySite.com :: View topic - NIKE kommer att skydda dina fötter väl
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

NIKE kommer att skydda dina fötter väl

 
Post new topic   Reply to topic    MySite.com Forum Index -> Chinese Culture
View previous topic :: View next topic  
Author Message
serhdghgder
Newbie
Newbie


Joined: Dec 03, 2013
Posts: 1

PostPosted: Wed Dec 04, 2013 3:41 pm    Post subject: NIKE kommer att skydda dina fötter väl Reply with quote

En löpare och elev baseras på ett universitet talade med sin tränare och beskrivs sitt missnöje med de skor han hade på sig . År 1964 , den Nike Free Run 3 och löparen kom upp med en ny design av en mer bekväm och lätt sko . De sålde denna nya design till folk vid sidan av idrottsbanori hela västra USA . Efter deras framgångsrika försäljning på spåren de två parterna bildade ett bolag . En av affärspartners fortsatte med att uppfinna en våffla sula som skapades från att experimentera i köket , var gummi hälls i ett kök våffla apparat 1972 . Svammel enda skor kom att bli en av de bäst säljande sportprodukter.

Det här är ett program för människor som inte bara beredda att arbeta hårt , men njuta av en utmaning . Det är också ett sätt att utveckla den typ av hårda kroppar och funktionella muskler som soldater och toppdelar har , den typ som är mest imponerande för de flesta.På framsidan och baksidan finns det också Asics gel dämpningssystem som arbetar tillsammans för att hjälpa till att skingra chock vid nedslaget . Nike Free 5.0 Dam kommer att hjälpa din kör eftersom du inte kommer att störas av en något besvärlig för hårdlandning eftersom dämpningssystem löses chocken och skydda fötterna .

Den Nike Free 5.0 V4 är inte bara ett frisläppande från Nike i sin relativt nya skateboard linjen , är det mycket mer . Nike Skeet omfattar en vacker blandning av stil , hållbarhet och prestanda . Utformad som en skateboard sneaker , äger den också utseende och styling att vara en fashionabel tillägg till din casual look . Den levereras i en mängd olika iögonfallande , men underskattade , färger . Oavsett om du kastar ner i en skatepark eller slå stadens gator , dessa fina sparkar är definitivt " där dess vid . "
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    MySite.com Forum Index -> Chinese Culture All times are GMT + 10 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB GroupPowered by PHP-Nuke and designed by SiteGround web hosting